Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan mot erotik



Kylan
Det som kallas för ”air condition”
Tar bort mycket av den annars så heta stämningen
Mellan människor

Kylan gör det som ett kallt bad
Eller en kall dusch
Kan göra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO