Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egyptens val


Egyptens ”val”
Mellan en gammal ”mobarak” typ
Och en ”religiös mupp grupp” kallad
”Muslimska brödraskapet”

Pest och kolera räcker inte
Det är val mellan pest
Och mer pest
Alla har pest




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-26 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO