Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparade minnen



När mina sparade minnen vissna
Torkar bort som ett lövverk på hösten
Blåser bort
Finns det nåt kvar till det man har kvar
Eller flyger allt iväg i höststormen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-30 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord fascinerar och väcker tankar...
2012-05-30

    Anki.A
Minnen finns alltid kvar.....
Fin text
2012-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO