Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte har dig, så har jag ju ingenting


Ingen

Känner mig nog då, ganska så lätt, bara helt

tom inombords

Så varför kan du nu inte bara förstå hur mycket jag

bara längtar efter dig

Och det ständigt

Längtar så efter att du bara ska slå mig en liten signal

och göra min dag

För gör du det så kommer jag att bli jätteglad

Ja, jag lovar


Jag har ju planer för dig och mig

För jag ska nog allt visa dig hur mycket som jag

bara älskar dig

För med dig vid min sida så mår jag ju

bara hur bra som helst

Kanon

Så i dig är jag ju jätte frälst

Plus att jag även tycker att du är jätte snäll

Och det i trehundrasextiofem dagar om året….


Så med dig vid min sida kan jag ju inte

bara förlora

då jag bara har allt att vinna

Så snälla du, slå mig nu bara en liten signal

Ja, jag vet att du kommer att ringa, för det har vi ju

kommit överens om

Men i vilket fall som helst så tänker jag aldrig låta dig

få försvinna ut ur mitt liv...

Ken Cassel
26/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-26 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo ,du har livet,och lära dig självständighet att finna.
2012-05-26

  aol
det viktigaste vännen i livet är att älska sej själv, då kommer andra att automatiskt att tycka om dej,
2012-05-26

  Lynx63 VIP
:) Du kan du.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel