Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem

Du säger: sörj, krama en kudde, skrik ut din ilska,
meditera, dansa, fånga dagen

Jag kan inte, fattar du inte det!
Jag är förlamad
Oförmögen till annat än att känna
kniven som skär genom hjärtat
Ja, inte bara genom mitt hjärta
genom hela min kropp

Ser du inte hur jag sakta strimlas sönder
och du ber mig dansa

Du säger du älskar mig, sen går du
Faan vad jag hatar carpe diem skiten...........




Fri vers av "Milou"
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-26 12:25



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Grip stunden, fånga dagen...men om det är ett stort hål då...dagfångarhåven är utan nät...nej som du skriver, bara ett dåligt uttryck som folk slänger sig med..
2012-05-26

  Lynx63 VIP
Oj tja att fånga dagen när den pinar,
är inget jag längtar efter.
Bra skrivet...
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"