Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag kan!


Ja, jag kan om jag nu verkligen vill

Lägger manken till

Och det i allt som jag än bara tar mig för

Det vet jag!!!


Det är i alla fall den inställningen som jag bara måste ha

nu när jag ska försöka sluta röka...

Ja, jag kan!

Ken Cassel
26/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-26 12:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra Ken, visst kan du!
2012-05-27

  Rise Little One
Yes, You Can!
2012-05-26

  Lynx63 VIP
Meddela hur det går, så kommer jag efter.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel