Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hit o dit i livet

Man måste och det skall sägas och man tar emot skit och man har lust att hiva kärringarna över balkongen, ner i rabatten bara och göra cykelställ av dom, fast man har lust att krama några och ge dom blommorna som den andra kärringen just landat på och man ångrar sig en smula. Men det e ju hit och dit i livet, det e ju hit och dit.




Prosa av hansensson
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-26 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson