Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen



Jag är som rester av ett vaxljus


brändes av sorg och tårar


kan du inte bara visa lite förskoning


eller bränn det som är kvar av mig




Fri vers av zino
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-05-27 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino