Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringarnas sonat

jag har sett ett hav bli till sand
där färjorna för evigt blir fast
jag har sett en himmel bli till sten
där molnen för evigt blir smuts
jag har sett föda bli till gift
där jorden för evigt blir tom
jag har sett kärlek bli till byggnader
där flytten för evigt blir fler
jag har sett stjärnor bli till sömn
där john blund för evigt blir bortrest
jag har sett vindar bli till vapen
där ammunitionen för evigt blir hörd
jag har sett inget bli till allt
där allt för evigt blir inget alls




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-27 08:54



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling