Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baku hejdu



Baku får en att tänka på OS i Sovjet
1980 säkert samma regissör:
fruktan

Den som misslyckas hamnar, i finkan
Eller nåt
Så de gör allt för att allt ska bli så bra
Så de slipper ”insidan på gallret”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avskalat.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO