Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottningproblem



Vår lärares syster bodde sen många år i Skottland och där
Hände följande
Drottningmodern av England skulle besöka en liten stad
I Skottland
Och man hade tänkt på allt
Förutom
Toalettbesök, så när hon förklarade sina behov
Började en grupp målare snabbt avverka en toaletts målning
För det hörde ju till att drottningmodern inte skulle behöva
Sitta på och i en toalett som inte var nymålad….




(då man inte hann med, att nyrenovera en)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-05-27 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO