Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom ger sej ju på allt


Ett bröllop som jag bevistade för många år sedan så kom det
En och annan lite ”mysko” företeelse från en viss släkt
Så när en ”dam i 50 års åldern” eller mer skulle sjunga
”När björkarna susa” och det skar sej för kanske 3:e gången eller nåt
så viskar en farbror till mej:
”dom ger sej ju på allting också”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-05-29 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO