Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bror i surhet



Och en dag ringde en bror
Ja eller en kund som med sin bror mer
Skulle starta en, verkstad
Och….

Och han torde inte ha lätt med den brodern
Att starta nåt, för brodern var, bara en sur fan
De skulle starta nåt med arvet efter sin far
Men som sagt, den ena vara bara en sur fan
Man undrar om det var en del av arvet med

Att bli Västbergas suraste mekaniker…
Västbergas suraste bror…
var han redan----




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-01 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO