Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmössan


Första gången jag såg nån med mössa på sommaren
En stickad sådan alldeles som på vintern
Det var på n lackeringsverkstad i Västberga de satt flera där och en av dom
Satt och såg ut som en idiot mitt i sommaren med en vintermössa
Så jag frågade han till slut om han frös
Vilket han inte gjorde, sa han
Han frös alltså inte men i hetaste augusti satt han som en mupp och hade
En mössa som nådde över öronen

Nåväl idag har man sett det på flera håll men undrar ändå
Hur dum får man vara?
En tjock mössa mitt i sommaren
För att det är, trendigt?
Eller vad?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-05-27 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO