Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under "räkningen av röster" på ESC


Minns nån än?

En sån här kväll
Så tänker man
Är det nån som minns:
”doing the omoralisk schlagerfestival”
1976, enda året inte “vi var med”
och det bara nåt år efter ABBA

Och skägg, fioler och tyg av lin
Helst växtfärgade i stora kar
Och alla som såg ut som syskon
Till Peps Person som i sin tur stod och skrek
”hög standard va fan är hög standard”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-05-31 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO