Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att säga eller inte?


Det diskuteras om Juholt ska ha ”rätt” att berätta ”sin” historia.
Eller?

Vilket känns lite märkligt….
Även en utskälld måste få ställa ”sin sanning” om han vill

Sen kanske inte alla gillar vad han säger
Men det är en annan sak




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO