Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billigt gjort är inte alltid lågt pris



Bill-igt
Bill satt och ruskade på sin arm med guldkedjan
Som ett barn
Men Billigt var inte lågt pris, bara
En dålig rörmokare, med egna ideèr
Och långsamt gjort
Bill Åke, han åkte sen och, man tröttnar på
Folk som inte gör nåt, allt bara djävlades för han
Sa han….
Och ruskade lite mer på sin arm
Med guldkedjan som skramlade




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger
Publicerad 2012-06-04 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO