Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen väntar

Det är dags flyga ut nu. Världen väntar. Ut i smeten, hetluften. Till intrigerna och det täta. Till virret, allvaret. Agnarna skall skiljas från vetet och jag, färdas med vettet.
Man vill ut och man har det bra där man är. Bakom gallret och "Old Town".
Men en ny dag är kommen och kan man surfa där visionen och det lätta handlaget besegrar, "du måste ju ändå förstå att..", i vågbrytet där, och liksom jamma det rätt på något vis. Om man kan undvika allvaret, så kan man väl flyga lite.




Prosa av hansensson
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson