Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppningar som grusats. Det gör ont. 27/5-2012.


"Grattis..."

Tårarna strilar
långa ränder ner mot tröjan
saltvatten svider och torkar
tunna genomskinliga märken
ärr i min unga hud

Förhoppningen som grusats
åmat och kråmat
vilken patetisk individ
taggen vrids om

Kroppen gör så ont
näsan är täppt
faststelnad i soffan
skärper mig ändå

”Grattis, ni passar perfekt"




Fri vers av filosofian
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-27 14:25



Bookmark and Share


  Robin V
Det här är jättebra Sofia!

Du ÄR jättebra
Glöm inte det.
2012-05-27

    xilenie
shit, vad bra! otroligt fint och hög igenkänning. sista raden gör allt.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian