Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta en rövare


En chansning

Ta en chansning och hoppas att ingen märker något

Men att ta många rövare med tiden är inget bra

För förr eller senare....

Åker man dit!

Ken Cassel
27/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 14:30



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Kapten krok kommer. :=)
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel