Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller nåt


Oj nu kommer hunden
Jag har inte tid
Kan inte prata med dej nu
Ringer dej sen
Eller nåt

En dag senare inte än
Inte ringt än
Du kan strunta i det ö h t
Eller nåt


Om de inte var viktigare än så
Eller nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO