Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står för vad kan man undra



Och Loreen snackar om att hon har ett ”speciellt” slags bidrag att
Det "står för nåt"
Att det liksom är bara så ”mycket bättre”
Loreen snackar skit, hon hade ett bidrag att sjunga
Och den välsmorda organisationen lyckas

Man skrev ett bidrag som man ville skulle vinna
Och det vann…
Och när man snackar om sånt som ”skrivet av kärlek”
Och sånt skit så låter det bara falskt och illa
Man skrev ett bidrag, man ville vinna, och vann
Punkt.

Man kan säga mycket om saker men sånt ordbajs
Låter bara illa och riktigt fjolligt
Fattas bara att ”hon är en han” som opererat bort
Nä de ska vi väl ändå inte tro….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-27 17:19



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Fränt skrivet..

Kritiskt...

Kanske inte konstruktivt,

men du ligger farligt nära

sanningen:)
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO