Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En samling skurkar

Arabförbundet är en samling skurkar som nästan alla
Förtrycker sina folk, där just nu
Syrien är värst

Problemet de har är att reagera då alla vet
Att det är en samling skojare som sitter inne med makten
Över folken…

Men nu kallar ”skurkmaffian” in de andra, till stormöte
Och de kallar den ”syriska regimen” för, just REGIM
Ett framsteg för ”mänskligheten” så vi får väl se….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO