Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIA (AFK)

skapandets befrielse i sex bokstäver minst en stor bokstav och en siffra

guldbling runt självdistans möte en spegel spegel spegel

polaroidkameror besatta av rött

en örfil en vit flygplansfåtölj en vit ridpiska

vi ställer våran säng mitt i rummet och wilda western draperi och vägra vara objekt panoramat är



det står ett kassaskåp i rummet och längst där inne är tapeterna randiga och röda
det luktar lite gammalt härinne och din storasyster bodde härinne före dig
du spelar they called me a wild rose och jag tycker direkt illa om det

vi snurrar håret runt runt vårat finger och vi stjäl

ett rött och ett blont bränt huvud brandgul solnedgång

rullar runt på ett golv av snus

kameltår neonvit string

sten av svamp och vi går från sten till lila sten

hon får kollegieblock perfekta slöja separata




Fri vers av objekt3
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-27 21:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men sover du med fötterna på huvudkudden...?
2018-02-03

  zallander
rulla på snus
ibland
mår dåligt
då läser jag
o3
pusss
2013-01-25

  Nanna X
jag skiter i vad du syftar på för låt, texten står för sig själv iaf, så skönt valda detaljer
2012-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Superb låt.

Liksom "Whip It" med DEVO...(if you get my drift).
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3