Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även du

Nog tror jag att även du
fäller en tår ibland....
inte så nån ser förståss
men när du duschar kanske....

Ja, i duschen, där gråter du nog...
gråter så det står härliga till
och tänker på mig
och saknar, saknar....

Och kanske jag då
i precis det ögonblicket
ligger i soffan, kollar på tv
och tänker på ingenting alls...
















Fri vers av "Milou"
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-27 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Milou"