Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bladlus på ytspänningens hav. Sjunger varvat på människomål och bladlusmål (påminner om gammal böhmiska). På melodin I Am Sailing (Rod Stewart).


Bladlusens visa


dobre vlasim
dobre eldna
o zaj lorem
jedan dan

edlech dima
edlech sabor
njemin charma
lo be va

sätta segel
är jag feg el-
ler är jag allt-
för modest

havets hare
har en regel
navigare
necesse est

han vänder sig om på andra sidan och tar det igen så att även de nyfödda tärnorna kan nynna med

dobre vlasim ...





Fri vers (Visa/Sångtext) av Göran P Rödholm
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 22:48



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
hahaha

oerhört vackert och fyndigt

och befriande
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm