Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säger mer om bankerna än nåt annat


Köp ett räntebevis
Och lyssna till olåten
Du tar riskerna
Men Nordbanken tar vinsten
Och styr båten

Och de ser till att få vinster
Även om det går med förlust
Och den betalar, du….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO