Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kömiljarder


Om man får sjukvårdspersonal att ”frisera” sanningen
Statistiken
Genom att på ett eller annat sätt få dem att
”inte skriva upp dem i kön”

för att få kön ”kortare”
För att få ut pengar av ”kömiljarden”

Så hur ska man få ”vanligt folk”
Att inte fuska eller ljuga
För myndigheten och världen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-05-29 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO