Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga misstänkta


3 män misshandlade av en folksamling i Uddevalla
polisen har i ”nuläget inga misstänkta”

Så vad var det i folksamlingen
Apor, robotar, muppar???




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-04 11:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, man kan undra............
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO