Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparade löv


När mina sparade minnen vissna
Torkar bort som ett lövverk på hösten
Blåser bort
Finns det nån kvar till det man har
Eller flyger allt iväg i höststormen

Som vissna löv
Vilsna löv
Förmultnar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-31 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO