Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner

Solen skiner
måsarna skriker

Kortbyxorna är på
efterlängtade som få

Solbrillor och solhattar
trängs bland uteserveringarnas lattar

Folk ler och tycker det är skönt
när allting blir vackert grönt

Sjöng om sommarens härliga dagar
innan dom försvinner som alla oskrivna lagar

Öppna dörren på glänt
innan det är försent

Gå ut och njut
innan sommaren är slut

Solen ger dig vitaminer
nu orkar du med ännu en vinter




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-28 10:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter underbart ;)
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP