Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landskap haiku

Dröm och vaka går
som glidande molnskuggor
över mitt landskap




Bunden vers (Haiku) av stenhur VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket fin bild och känsla förmedlar du ..
2012-05-31

  filosofian
Otroligt vacker liknelse.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP