Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generationer

Jag är länken mellan olika generationer.
Jag fick en försmak av er.Men så gick ni ur tiden,
en efter en.Och jag blev kvar med det nya,som jag nog
inte riktigt passar in i.men jag tänker ofta på er.




Fri vers av Mikael Fransson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 20:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar. Komma ihåg det som varit men se framåt.
2012-05-28

    ej medlem längre
En fin text som får mig att minnas...tack!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Fransson