Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prosa

Jag kan se det på dig,du bär allt det där.
Jag kan höra på din röst,att du har axlat
många ok.
Ta dig en sup,och glöm inte att spela för mig
en ynnestens melodi.
Jag kan säga dig som så.
Res vidare i livet,du har inget här att hämta.
Fall ner till botten för att inse,att det är din
seglats genom livet.
När du har satt dig sinnet på,att ta på dig
morgonrodnadens vingar.
Har du ändå känslan av att vara ett fallet höstlöv.
Ett höstlöv som föll till marken och förlorade
en del av sin själ.




Fri vers av Mikael Fransson
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-09 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Fransson