Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ö

Jag vill ut till öarna,till sinnesfrid från förlorade kyssar
I det spegelblanka havet ser jag mig själv.Det här så här
långt jag kommit,det var hit livet förde mig.Med piskande vågor,ömsom lugn ebb


Men min ö skall bli en fristad,ett sinnenas tempel.
Där vill jag tända min eld,där får du vara nära mig.
Jag välkomnar dig just här,i min famn.Tiden är inne för kärlek




Prosa av Mikael Fransson
Läst 200 gånger
Publicerad 2014-11-21 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Fransson