Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det runda matbordet



Det växer ett träd, på toppen utav en kulle 
helt ensamt står det, mot bergets karga
med blottade rötter, för världen
att tära
ber till förbipasserande att henne fälla

Vill så gärna ta del utav
den gemenskap, där familjen samlas
för att äta, en älskvärd middag

tillsammans






Fri vers av Baystream
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-28 20:58



Bookmark and Share


  Katasterismi
jag fastnade, var tvungen att läsa igen. stora penseldrag, men bilden framträder tydligt ändå.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream