Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du mig

Förstår du mig
när jag säger:
jag är rädd ibland
Rädd för att mista dig
närheten och värmen

Förstår du mig
när mina ögon söker
de svar jag inte vet
om jag klarar av att höra

Förstår du att
jag aldrig vill bli
ett minne bara
hur fint det än är
jag vill vara evig

Vara evig och-
för alltid känna
din varma kropp emot min
och aldrig nånsin minnas
hur rädd jag var...




Fri vers av "Milou"
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Milou"