Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden susar hårt och elakt

Vinden susar hårt och elakt utanför huset
jag undrar som hände med ljuset
Världen känns hårdare i jämförelse med gårdagen
när jag vaknar finns inget kvar i morgondaggen

Folk skriker om jämlikhet och feminism
men jag ser bara mer och mer fascism
Förstår att de svagaste och snällaste utandas pessimism
men jag uppmanar alla att skrika högt även ni med reumatism

Kämpa mot överklassen och deras förtryck
tala om alla orättvisor du ser och misstyck
Kan du omvända en enda människa från att fortsätta vara stygg
så blir världen och din och dennes insida mera snygg

Min uppmaning till er alla svaga sjuka fattiga därute
kämpa med era ord ända in till slutet
Låt deras råttfångares flöjt aldrig din själ vinna
om ni måste dö i denna overkliga verklighet försök låta er själ att för evigt brinna

Som ett monument över de girigas elakhet och egoism
som en staty med en gloria av er godhets fundamentalism
Vi kämpar för ett ärligt brödraskap
människor som inte hatar varandra är vårt budskap






Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-05-29 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP