Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE, ensammas, hela värld

Jag Vrålar

ÄLSKA MIG!!!

Jag skriker

ÄLSKA MIG!!

Jag säger...

Jag Ber..

Älska mig......




Fri vers av Suzja
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-29 00:43



Bookmark and Share


  Suzja
Som poet botaniserar man runt bland vimlet i alla bottnar och alla skickt.

Denna kom efter att jag botaniserat på dejtingsajter.
Då läser man.
Den stora ensamheten i detta singlarnas land!
Där är, Jag-formen ett vanligt uttryck.

Den är alltså inte skriven för att ge uttryck för mitt enga subjektiva behov och där av i Jag-form, men fann det svårt att använda annat än *Jag form!
Den är skriven för att ge uttryck för allas subjektiva behov.
I detta singlarnas land.
2012-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Alla vill vara älskade och är värda det också.
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja