Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbudet hos förbundet



Fotbollsförbundet är kanske det mest hitlerlika förbund som finns
Man förbjuder alla fotbollsföreningar att samarbeta med andra
Än svenska fotbollsförbundet

Men man vägrar att ens visa avtalet som man har
Med svenska spel
Ändå så kräver man att det ska följas!

Det måste vara ett ”fotbollsförbund”
För att uppge ett sånt ”fotbolls förbud”
Och svenska spel, har som vanligt ”frispel” eller nåt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-05-29 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO