Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa greker




Greker greker greker
Ständigt dessa greker
De vill inte betala skatt
De slipper betala skatt
De får inte betala skatt
Ja eller nått….

Det har ju gått förut
De kunde ju förut
De ville inte betala förut
Eller akterut heller
Drakhmer drakhmer drakhmer….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO