Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert när vi besegrade världen



Jag samlade alla ängens blommor
gömde de i en liten blå ask
vilken jag öppnade för dig när
nattens glitter föll ner





Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal