Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här i februari 2012.


Flagnat nagellack

Rädd för tystnaden
rädd för familjekvällar
rädd för uppskattning
rädd för mörkret
krypande, krävande, hotande

Rädd för vänner
rädd för innehållet
rädd för ljudet
rädd för fina leenden
svettiga händer
flackande blickar

Rädd för blåa himlar
rädd för regniga dagar
rädd för att bli sviken
lämnad och uppriven
alldeles naken

Rädd för flagnat nagellack




Fri vers av filosofian
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-29 15:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet...
2012-05-30

  Dufvenberg
Jag tänker att det är lite (mycket) som med mig:

jag är en känslofobiker.

Hög igenkänningsfaktor och

mkt bra skrivet.
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian