Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysa sönder ångest på botten där under slasket du såg förut




nu

har jag dunkat ner den där ångesten igen

ner under ytan under vattnet och havets botten


ditt spös krok når inte ner

jag lägger mig på soffan


äter Magnum Intesive










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-29 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-05-30

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2012-05-30

  Dufvenberg
YES!!
2012-05-29

    ADI Nehlin
håller med föregående..bra så!
2012-05-29

    ej medlem längre
bra det! *
2012-05-29

    ej medlem längre
Utan fjäsk.

Bra!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP