Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
½ Maya-Elle # Varje Tändsticksask Har 50 blixtrar Tejpa En Svart Vecka Över Varje Öga Som Inte Lider# / B.K.Ö.


Take shelter Sara!

Sad eyed lady of the lowlands ekar ur högtalarna jag kedjeröker långa Marlboro cigaretter och målar surrealistiska figurer. Hela natten läste jag Öijers Giljotin och lyssnade på gamla lp skivor med Imperiet till mina grannars förtret. Mitt whisky glas är tomt så jag häller upp de sista dropparna av min Jack Daniels, ska man sörja så ska man göra det med stil.
Kamerablixtarna som exploderar i vitt ljus, i mina ögongropar lämnar ingen nåd.
Tändsticksängeln har satt eld på min värld jag ber sjömännen att hissa sina segel och låta mig fly långt,långt bort i dessa hav utan hamn.
Men de vansinniga trummorna om natten hörs svagt över hela Europa. oh Sad eyed lady of the lowlands sommaren är svår, sommaren är svår, svår i år.




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-05-29 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal