Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bella & Mia



Sorgen är tung och svår att bära

saknar er så mina finaste kära...


Vad gör ni nu? Har ni det bra?

Kanske ni ser mig på jorden idag...


Finns jag kvar i era minnen?

Känner ni av mig med era sinnen?


Ni är med när jag vandrar i skogen omkring

eller sitter i soffan och gör ingenting

jag försöker verkligen förstå

att på nått sätt finns ni här ändå


Ni finns i mitt hjärta mina älskade två

Glömmer er aldrig, saknar er så...










Fri vers av "Milou"
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-29 18:10



Bookmark and Share


  Cammie
Åh, ögonen tåras. Väldigt fint.
2012-06-05

    ej medlem längre
Åh så jag känner igen mig i din text!!

Min älskade hund Enya fick komma till hundhimlen 2006,
men det går inte en dag utan att jag tänker på henne..
Ibland kan jag nästan förnimma hennes närhet..
Och alla de katter som passerat genom åren...
Det gör så ont att mista sina älskade djur att jag ibland tänker att man inte skulle skaffa några nya, men vad vor livet värt utan dessa kärlekskanoner....
2012-05-30

  Robert Jonsson VIP
men vad vackert, klart dom är med dig..
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"