Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Persiska mattor

Jag älskar persiska mattor. Det ligger några här i lägenheten. Känns bra under fötterna. Mjuka. Fina. Persiskt liksom, och mjukt.
Jag tassar över dom. Tillbaka, blir stående och krullar tårna i dom. I det mjuka. Skulle gärna haft fler. Och kanske en terass vid medelhavet. En divan och ett glas te med mynta. Sol där utanför mot det blåa. Ligga där bland en massa mattor.




Prosa av hansensson
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-29 18:35



Bookmark and Share


  Nina.K
Härligt!!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson