Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dig och avgrunden

jag bar någonting vildsint
inom mig
ett orubbligt mod
ingenting mindre
än en lejoninna
mellan dig, lilla barn,
och en jägare
mellan dig
och avgrunden

ett arbete utan ände
kom till ett slut den dagen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside