Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Vissa Människor Måste Amputera Sina Ben Allt Dom Går På Spricker Sönder# B.K.Ö.


Jokerman & black candles

Nere i maskinrummet
vrålar du av ljus

jag har suttit här hela natten
utan att röra dig

mitt kranium är fullt
av torrt svart kol

jag putsar kristallampor
i min ensamhet
när ingen ser på,

Jag är kall inuti




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 218 gånger
Publicerad 2012-05-29 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal