Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter misshandeln i Sigtuna en av dom försöker att slå mynt a det....


Försöker naturigtvis



En av eleverna i Sigtuna stämmer skolan
För ”han missar balen”
Han tycker det är värt det för att han ”missar den”
Och man undrar om de inte varit i säck
Innan det hamnat i påse….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2012-05-29 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO